Prodej kvalitních produktů

Bartošovická cibule

Historie Bartošovické cibule není příliš dlouhá, pěstujeme ji od roku 2016. Důvod byl prostý – nabídnout našim zákazníkům kromě kvalitních brambor také kvalitní cibuli. Začali jsme s výměrou necelého 1 ha. V roce 2017 jsme rozšířili plochu pěstované cibule až na 3 ha a zaseli jsme červenou i žlutou variantu.
Dále jsme v tomtéž roce pořídili kompletní linku, která se skládá ze secího stroje, plečky a vyorávače. Díky tomu jsme schopni dělat všechny zásahy v optimálním termínu a nabídnout našim zákazníkům kvalitní a chutnou cibuli, která jim nejen dlouho vydrží, ale zajistí i skutečný kulinářský zážitek, protože naše cibule se vyznačuje vysokým obsahem silic.

Bartošovická cibule je taktéž držitelem certifikátu „regionální potravina“ Moravského Kravařska.

Moravské Kravařsko - regionální produkt

Odrůdy, které v současné době nabízíme:

  • Hybridní odruda Rockito – polopozdní rijnsburger (nejdelší skladovatelnost na našem trhu)
  • Červená odruda R 4593 také vhodná na dlouhodobé skladování
cibule